понеделник, 13 декември 2010 г.

Жените и бельото


Всяка уважаваща себе си дама държи на стилното и секси бельо.Когато бельото ,което носим ни харесва ние жените сме самоуверени в себе си, защото знаем, че наистина сме секси. Какво ли не прави да се харесаме на срещуположния пол и да бъдем оценени.Особенно по празниците всяка от нас се втурва по магазините и търси нещо секси,нещо различно, с което да се премени за своя човек. Някои жени си купуват прозрачно еротично бельо почти невидими прашки, дантелени бодита и ред други секси дрехи. Разбира се целта е една – да изкушават, да съблазняват, да не остават незабелязани. За да ви улесним ние от Фламинго предлагаме палитра от секси костюми, в които ще сте наистина ослепителни. Изненадайте съпруга си със секси бельо. Можете да влезете в ролята на Палавата асистентка, Прислужницата, Медицинска сестра, полицайка или Ориенталска танцьорка. Осъществете фантазиите на съпруга си и той ще бъде завинаги ваш.
Не оставяйте сивотата на ежедневието да ви погълне. Експериментирайте, дайте воля на въображението си, търсете активно радоста и удоволствието, ако те не идват сами при вас





В гардероба на всяка жена трябва да има поне един комплект еротично бельо, най-добре и ако може да е съчетан със секси аксесоар, като дантелени ръкавици, жартиери и т.н. Откриите вашите аксесоари в нашите магазини и бъдете различни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Фламинго реклама

Flamingo ads

Прочети повече

Related Posts with Thumbnails