неделя, 27 март 2011 г.

Да прелъстим със стриптийз

стриптийз, еротика, еротично бельо, прелъстяване, секс учебник, секс магазини,фламинго, Едно от най-великите тайнства-това е прелъстяването. Достатъчно е да назовем само няколко нашумели заглавия на екранни продукции, които ни връщат назад в миналото, издигайки в култ това древно изкуство и способностите на жената като най-вещата в него.


Филми като „Съдба на куртизанка“, „Мемоарите на една гейша“ доказват колко отдавна датира тази идеология, че жените трябва да могат да съблазняват и така да държат мъжете в плен на чара си. Макар тогава да се е изучавал с години, този занаят се е трансформирал през вековете в личностна черта на женската същност. От Клеопатра, през Мерилин Монро, до днес, когато всяка една от нас го има заложен в себе си. Просто трябва да знае как да го отключи.

Убедена съм, че на повечето от нас им е минавало през ума да изненадат някоя вечер партньора си с еротичен танц само за него /така наречения и особено популярен „Lap dance“/ или със стриптийз. Такова изживяване може да разгорещи един мъж толкова много, че ако сексуалния ви живот е започнал да се размива в границите на „най-разтърсващото изживяване“ отново да достигне до върхови постижения. Ако приятеля /съпруга ви досега ви е възприемал като сдържана до определена граница, покажете му едно друго аз. Точно противоположното на това , което сте. Винаги се съобразявате? Бъдете сега разкрепостена. Разкрепостена сте? Бъдете примерно-невинна. Както и да играете ролята си, обаче, не забравяйте основното- флиртувайте! Защото на жената и е заложено да прелъстява...

За да създадете подходящата атмосфера за подобно представление са ви необходими много малко неща- свещи, хубава музика-такава , която ще възбуди и него и вас, еротично облекло и най-важното- самочувствие. Абстрахирайте се от мисли тип „Ама аз ще съм смешна“, „Ще се изложа“, „Не се харесвам гола“. Щом той е с вас, значи му харесвате. А щом му харесвате, значи няма начин да не приветства идеята за стриптийз. Факт!

За облекло може да подберете еротично бельо, палаво костюмче- на медицинска сестра, полицай или камериерка, ефирна нощничка. Задължителни са чорапи с жартиери- от вас зависи дали ще са розови, черни, червени, мрежести или без декорация. Ако искате да подчертаете краката си и да сте максимално провокативна, сложете високи обувки. Токовете са особено еротични. Ако пък се стремите към невинния вид на непослушното момиченце, облечете дрехи тип ученическа униформа, но бъдете сигурни че полата ви е достатъчно къса, а чорапите достатъчно дълги. Според облеклото синхронизирайте и музиката. Хубаво е и да сте го отрепетирали поне веднъж, за да избегнете грешки тип една стара реклама на водка Флирт, която беше доста нашумяла по телевизията. Е, май сте готова. А и да не сте, вече сте стигнали до края. Потиснете максимално притеснението си, все пак това е вашето си момче. Помнете , че го правите заради него и няма място за отказване.

Началото...Когато сте готова да започнете, сложете халат, за да скриете облеклото си, примамете го някъде на тъмно, за да не види грима ви, и бързо завържете очите му. След това го въведете в стаята, където предстои премиерата. Сложете го да седне на удобно място- най добре стол- задължително на средата на стаята, за да имате пространство да се развихрите около него. Ако имате белезници под ръка, сложете ги! Пуснете музиката, махнете превръзката от очите му, и нека шоуто започне.

Докато той все още любопитно се оглежда из преобразената стая и поглъщащо наблюдава как сте се издокарала, започнете бавни движения под ритмите на подбраната музика. Точно пред него, с леко раздалечени крака, плавно се поклащайте. Най-важното е да се отпуснете под звуците, движете главата си, бедрата си, задните части бавно, нежно и възбуждащо.

Постепенно засилете темпото, станете малко по-дръзка, докосвайте се, галете се, бъдете провокативна. Задължително условие към него е: „Долу ръцете!“ Вие може да го пипате, но той вас не! Седнете в него, преметнете косата си, целувайте го. После го прекрачете или вдигнете единия си крак върху облегалката на стола, а другия оставете стъпил на земята. Но нито за миг не преставайте да танцувате. Еротичните движения и погледа, който няма да се отмести от очите му са задължителни. Играйте с дрехите си като бавно сваляте и вдигате презрамките на сутиена, развързвате връзките на корсета, откопчавате бавно копче по копче ризата си. По средата на събличането, прекъснете и го оставете да ви се порадва, отдалечавайки се от него и така позволявайки му да поглъща всяка ваша извивка. Сега махнете чорапите, отново достатъчно бавно и с крак върху стола, така че да е достатъчно взривоопасно.

Когато вече сте на финалната пряка и четете в погледа му възбуда, примесена с възхищение, довършете го с мечтания lap dance. Движете се върху него, около него, заобикаляйте го, докосвайте го, танцувайте, така че да го побъркате максимално. Така няма да е никак изненадващо ако този еротичен танц, от стола, се прехвърли върху пода, после върху леглото, а после, където падне...

Радостина Пеева
rozali.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Фламинго реклама

Flamingo ads

Прочети повече

Related Posts with Thumbnails