събота, 2 октомври 2010 г.

Секси бельо за страстна нощ

Секси бельото провокира мъжката сексуалност и прави чудеса в леглото, като възвръща страстния секс. То гъделичка мъжкото съзнание, така че не го пренебрегвайте, и посрещнете любимия си в луксозно секси бельо.
Секси бельо за страстна нощ
Бельото отдавна не е просто функционална долна дреха. С течение на времето то се превръща в модна тенденция, става все по-оскъдно, еротично и екзотично. Вече не се търси толкова комфорта, колкото атрактивността при покупката на бельо заради магията му да възбужда мъжете. А за тях няма нищо по-възбуждащо от вида на жена в секси бельо и мисълта, че то скоро ще бъде свалено.

Секси бельо за страстна нощСекси бельото е като афродизиак за мъжете и един от начините да поддържате връзката си жива, а сексът да бъде още по-вълнуващ.Мъжете обичат с очите си , така че се освободете от предразсъдъците, свенливостта и ниското самочувствие и доставете удоволствието на половинката си да ви види в секси бельо.

Докато при сключването на брак жената се надява мъжът й да се промени с времето, мъжът се надява, че жена му винаги ще си остане все същата. Това обаче често си остава само в рамките на мечтите. Повечето жени, подвластни на страстта в началото на връзката си, са красиви и забавни, склонни са да експериментират в леглото, впоследствие приемат мъжа до себе си за даденост и решават, че вече е време да си починат или, иначе казано, се занемаряват. Не допускайте да се превърнете в една от тези дразнещи, вечно мрънкащи и неподдържани жени и винаги се старайте огънят, пламнал в началото на връзката ви, никога да не угасва.

Важно е да разнообразявате сексуалния си живот и да вмъкнете в леглото някои необичайни елементи. Като за начало пробвайте със секси бельо. Но преди да отидете до най-близкия магазин за бельо, проучете какво точно възбужда половинката ви - оскъдицата или прикритостта, дантела или сатен, какви цветове секси бельо, както и какви модели бельо харесва партньорът ви (халати, бикини, прашки, боксерки, жартиери, корсети, сутиени тип „балкон“ и т.н.). Обърнете внимание на детайлите (пухчета, копчета, пера, мъниста, закопчалки, връзки, панделки, дантели и т.н.), които умело си играят с мъжкото съзнание. Различните видове секси бельо носят различни послания, така че изберете каква роля искате да играете в предстоящата ви страстна нощ и си изберете най-подходящото бельо за случая – секси, закачливо или пък тип „господарка“.

И независимо от цената на секси бельото, го възприемайте не като поредната парцалка в гардероба ви или пък бельо за еднократна употреба, а като дългосрочна инвестиция в подобряването на сексуалния ви живот. Освен със секси бельо може да изненадате половинката си и с малък, но още по-съблазнителен бонус -атрактивна интимна прическа . А черешката на тортата ще бъде чифт обувки на високи токчета .
Секси бельо за страстна нощ
След което следва да изхвърлите старото, скучно и вече деформирано бельо, което сигурно побърква половинката ви и тотално го отказва за каквито и да било сексуални подвизи. Създайте си и традиция по-често да си купувате по нещо ново, тъй като секси бельото никога не е излишно.

Секси бельото е като красивото биСекси бельо за  страстна нощжу – трябва да се показва. Така че устройте на половинката си предизвикателно модно ревю, чийто перфектен завършек ще бъде съблазнителен стриптийз . Движете се бавно и дайте възможност на партньора ви да види в подробности осъществените му фантазии.

Секси бельото разкрасява жената, повишава самочувствието й, подчертава женската индивидуалност и най-важното – съблазнява мъжете. Според психолози жените, които носят често секси бельо под дрехите си са значително по-уверени и се чувстват доста по-привлекателни. Еротичното бельо ще ви организира вълнуващо преживяване в леглото, така че не бъдете скептично настроени към него. Отървете се от предразсъдъците, че еротичното бельо е нещо похотливо и предназначено само за жриците на любовта. Има прекрасни луксозни и елегантни модели на секси бельо, които ще подчертаят фигурата ви, ще скрият несъвършенствата на тялото, ще акцентират върху достойнствата ви и ще ви превърнат в истинска богиня за вашия любим. Секси бельото ще размъти съзнанието на половинката ви и ще разгорещи кръвта му. А нищо чудно да пожелае да ви направи една еротична фото сесия. Така че експериментирайте и няма да сбъркате.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Фламинго реклама

Flamingo ads

Прочети повече

Related Posts with Thumbnails