неделя, 9 януари 2011 г.

Какво може да убие страстта?


Невинаги успяваме да сме перфектни в леглото, въпреки, че го искаме. Най-малкият детайл може да развали магията в сексуалните отношения, които са много деликатна област. И мъжете, и жените забелязват дребничките недостатъци, които всеки има. Но има някои доста неприятни грешки, които дразнят мъжете и трябва да се избягват в леглото.

Много жени не са склонни да споделят еротичните си желания. Те се стесняват да разкажат фантазиите си и това ги дистанцира от мъжете. Няма нищо срамно да се разкажат еротичните фантазии, както и да се изпълнят. Срамно е да имате прекрасен мъж до себе си и да страдате от куп комплекси. Вечните женски терзания за тялото ни и за това как изглеждаме, дразнят мъжете. Ако прикривате тялото си и не му давате да ви гледа или докосва, с това само убивате магията и сексът никога няма да бъде съвършен. Няма значение дали сте с 5 кг по-пълна. Щом той е избрал вас за спътница и секс партньорка, мъжът иска да е с вас. Да ви гледа, докосва и обича - доставете му това удоволствие.


Няма по-отблъскващо нещо от неподдържана жена. Не е фатално, ако сте с постоянен партньор веднъж да сте с наболи косъмчета или с неоправен педикюр.Но ако това е практика, вашият партньор скоро ще стане нечий чужд партньор.

Еротично бельо,секси бельо - това е най-сигурният начин да възбудите мъжа до себе си. Дори и след продължителна връзка, бельото е важен фактор в сексуалния живот. Не го пренебрегвайте и отделяйте винаги пари, за да си купите хубаво бельо. То ще ви се отплати многократно. Бъдете секси и със самочувствие!
Ние от Фламинго ще ви помогнем за това. Посетете нашите магазини и бъдете различни!





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Фламинго реклама

Flamingo ads

Прочети повече

Related Posts with Thumbnails