неделя, 23 януари 2011 г.

Магията на цветовете


Освен моделите и формите трябва да се отбележи и влиянието на цвета на бельото върху настроението на мъжете.
  • Психолозите отдавна са забелязали тънката връзка между цветовете и психологичното състояние на човека. И така, дами, ние Ви даваме възможността да направите своя избор ръководейки се от желанията на мъжете и своя темперамент.

  • В деня на сватбата най-традиционният цвят е разбира себялото. Той е неутрален и се асоциира с невинността, той не дава никаква представа за индивидуалността на човека. При избора на бяло бельо е важно да се помни, че бялото подчертава всички недостатъци на кожата, затова трябва по отрано да се погрижите за идеалното състояние на тялото си. Не всички булки избират бяла сватбена рокля, за това знайте, че бельо в други цветове също е напълно допустимо.

  • Например бельо с жълт оттенък приканва мъжа към пълно и искрено себеотдаване. И въпреки, че жълтият цвят не е толкова възбуждащ като червения, то той показва желание за качествен секс и добро настроение.

  • Сивият цвят подсказва на мъжа, че жената му е вярна и има силно чувство на собствено достойнство.

  • Притежателката на розово бельо е несъмнено темпераментна жена, но също така и не е лишена от някои предразсъдъци. Близък по значение на розовото е и лилавият цвят, който е комбинация от червено и синьо.

  • Червеният цвят действа възбуждащо, излъчва особена енергия. Той показва, че жената избрала този цвят за бельото си очаква нещо повече от любовна игра.

  • Синьото бельо означава, че жената обличайки го разчита само на активността на партньора си. Този цвят говори за отсъствие на инициатива от нейна страна.

  • Зелен цвятносят жените, които желаят даденият партньор само веднъж.

  • Кафявият цвят е често предпочитан от сексуално подтиснатите жени, които желаят да се отърват от това състояние.

  • Черният цвят подсказва на партньора, че той може да се държи свободно, без никакви препятствия и ограничения. Жените носещи черно бельо обичат да експериментират и да отговарят на желанията на партньора си, и правят това не само за да доставят, но и за да получат сексуална наслада. Те искат да бъдат равноправни в секса, съчетавайки активност и пасивност.

За да разбере символиката на цветовете на вашето бельо на мъжа изобщо не му е нужно да чете книги по психология или пък да прочете тази статия – цветовете действат на човека подсъзнателно. Но така или иначе с дама в черно например, той ще се държи най-свободно.

И въпреки цялата символика на цветовете, помнете че огромна роля играя и вашето поведение. Тоест за да изобразите фригидна жена не е нужно да облечете синьо бельо – сложете си красиви дантелени червени прашки и супер еротичен сутиен и лежете неподвижно като дърво – и този мъж никога повече няма да се върне в леглото Ви

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Фламинго реклама

Flamingo ads

Прочети повече

Related Posts with Thumbnails