понеделник, 10 януари 2011 г.

Какво бельо да й купиш за Свети Валентин?


Дори да отбягваш плюшените сърца, с които са натъпкани витрините, дори и ясно да осъзнаваш, че малко памук и червен плат не значи, че обичаш приятелката си повече, вероятно и ти усещаш оживлението около Свети Валентин. И рано или късно се появява мисълта „Трябва да й купя подарък!” От което следва: „Ама какъв?!? Ако оставиш избора на подарък за последния момент, възможностите ти не са кой знае колко големи. И обикновено се връщаш към класиката – бельо.

Ние от Фламинго ще ти помогнем като ти предложим няколко варианта , с които да изненадате вашата половинка.Да, тривиално е, да, всяка жена го очаква. И все пак ако е добре избрано, това няма как да не я зарадва. И тук идва проблемът – какво точно бельо? Не искаш да й подариш нещо, което тя ще захвърли в дъното на гардероба си, защото не й стои добре. Решението е да съобразиш бельото с фигурата й. Определени видове бельо подхождат на различни типове жени, докато други стават за повечето дами. Ето няколко насоки.

1. Универсалният подарък: секси нощничка

При този избор възможността за грешка е малка. Този модел нощнички – при който долната част започва да се разширява веднага под бюста – са много добър избор, защото не прилепват плътно до тялото, а се спускат свободно. Това ги прави особено подходящи за жени, които имат притеснения за фигурата си.

За по-дръзките пък е подходящ отворен отпред модел. Ако нощничката е прозрачна, това е допълнителен бонус.


Материята трябва да е мека и качествена. Сатен, коприна, дантела са подходящ избор.

Същинското бельо...2. Прашки

Златно правило: това е подходящ подарък за нея, само ако тя вече има прашки в гардероба си.

Ако имаш проблеми с избора на размер, можеш да се спреш на тези модели, които са без размер и пасват на всяка средностатистическа женска фигура. Материята трябва да е мека и качествена.

3. Боксерки...

Те са най-подходящи за високи жени с дълги елегантни крака. За по-ниските жени не са толкова добър избор; макар че ако тя е ниска и все пак си носи такива, можеш и ти да й подариш. Правилото за хубавата материя и тук важи неизменно.

Сутиени..

Изборът на

сутиен (по-често в комплект с бикини) н

икога е е безопасен. Затова най-добре е да отидете двамата, ако искаш да й подариш нещо такова. Така тя сама ще мери и ще си избере това, което й харесва. Ако все пак държиш да я изненадаш, пазарувай от някъде, където тя би могла да смени сутиена по-късно, ако не е доволна. Защото ако не й е удобен или размерът не е подходящ, само ще се ядосва колко красив сутиен си й взел и как не може да го носи.

Ако все пак решиш да предприемеш смелото начинание сам да й избереш сутиен, ето какво трябва да знаеш за различните модели. Не забравяй и златното правило: при този подарък най-добрият ти ориентир са сутиените, които тя носи – и като модел, и като размер.

Различните модели

4. Триъгълен сутиен

Този модел е най-подходящ за жени с малък бюст (чашка В и по-малка), както и за тези, които често ходят без сутиен, без това да им личи.

5. Повдигащ сутиен...

Този модел прави гърдите да изглеждат по-големи, като ги повдига напред и нагоре (интересен поглед към мотото на Супермен). Затова той е подходящ за жени с малък и/или не много стегнат бюст.

6. Сутиен с цели чашки...

При този модел точният размер има огромно значение. Малко помощ можеш да получиш, ако проведеш промишлен шпионаж сред бельото й и видиш размера на сутиените, които носи най-често (особено ако те са от този тип). Тази стратегия е добра и за другите модели сутиени.

7.. Бриджитка...

Популярността на този вид сутиен се свързва с Бриджит Бардо, затова е известен като „бриджитка”. Той открива голяма част от гърдите, почти до зърната, а понякога и тях. Коланчето му е широко. Бюстът изглежда по-изпъкнал и повдигнат.

Този сутиен е за жените между двете предишни групи – тези с чашка С и по-малка. Иначе казано, за повечето жени. За тези с голям бюст това не е добър модел.

Тъй като този модел се свързва повече със сексапил, отколкото с практичност, избери нещо в провокативен цвят, интересен десен, оригинални детайли и т.н. Това все пак са сутиени, предназначени да бъдат показвани.
Разнообразен избор от секси бельо може да намерита само в нашите магазини.

Още може да видите ТУК.












Няма коментари:

Публикуване на коментар

Фламинго реклама

Flamingo ads

Прочети повече

Related Posts with Thumbnails