понеделник, 10 януари 2011 г.

Защо еротичното бельо гъделичка въображението

Бельото е най-еротичната част от дамския тоалет, сочи изследване сред представители на силния пол на възраст между 23 и 47 години. Винаги е по-добре да има секси бикини, които по-късно да бъдат захвърлени отстрани на спалнята, смятат те.

Цветът на ефирната дрешка въздейства подсъзнателно на мъжете. Ако дамата носи червено, те ще я възприемат като добра любовница. Баграта излъчва особена енергия. Представителите на силния пол възприемат такава жена като фурия, която няма задръжки в леглото. В бельото с пурпурен цвят те виждат знак, че могат да експериментират смело, давайки й водеща роля.

Дамите, спиращи се на черно, са практични създания. Този цвят може да се носи под всяка дреха, а и бельото винаги изглежда чисто. Жените, предпочитащи тъмната багра, обичат разнообразието в секса. Не е задължително да са активни: те позволяват на партньора си да прави “приятни неща” с тях. Обикновено мъжете възприемат черното бельо като молба да се държат свободно, рисковано, без каквито и да е ограничения.

Ако цветът на гащичките е слънчев, мъжете разбират, че тяхната притежателка очаква качествен и продължителен секс, а не кратко боричкане. Любителките на жълтото са готови напълно да се отдадат на партньора си. Представителите на силния пол признават, че този цвят не им въздейства. Но пък показва стремежа на жената към добър секс. Подобни дами изневеряват, без да се замислят и не изпитват угризения от постъпката си.

Нежните създания, носещи оранжево, са млади по душа. Обичат да експериментират и постоянно търсят нещо ново. Такава дама ще предложи на любовника си заедно да гледат порнофилм и още преди да е изминала половината от лентата, ще му се нахвърли отгоре. Тази жена е любознателна и постоянно се допитва до партньора си, опитвайки се да разбере неговите нужди.

На дамите, носещи розово, мъжете гледат като на чувствени, темпераментни създания, стегнати от морални норми и предразсъдъци. Бонбонената багра е предпочитана от блондинките. Цветът привлича със своята безпомощност и невинност. Розовото повишава настроението на мъжете. Те едва се сдържат да не ощипят по бузките съответното момиче.

Синьото обезкуражава представителите на силния пол. За тях то означава, че трябва да се трудят доста. И все без резултат. Тази ленива дама разчита единствено на активността на партньора. Общо казано, синьото не носи еротично послание за мъжете.

Зелено носят жени, които търсят секс за една нощ. Избират го дами, които се влюбват рядко. Те могат невероятно да възбудят партньора си, а после просто да си тръгнат.

Кафявото говори за сдържаност в леглото. Представителката на слабия пол, спираща се на този цвят, може би често е била лъгана и се бои да дава нежността си. Тя се стеснява дори да целува партньора си. Прави секс, защото така трябва, но без особено удоволствие.

Според наблюденията на мъжете бялото е най-разпространеният цвят. Представителите на силния пол го възприемат неутрално. За тях то не носи смисъл, не предизвиква импулси. То им дава възможност да обърнат внимание на женското тяло. Мъжете знаят, че бяло носят уверените.

Голотата не е на мода, сочи още изследването. Полуоблечената дама изглежда доста по-привлекателно, на мнение са ловците на нежни сърца. Така мъжкото въображение има възможност да “дорисува” невидимите части от тялото. Оказва се, че нещата, които възбуждат представителите на силния пол, са еднакви, независимо от националността и темперамента им. Дамите, облечени в тесни дрешки, имат по-голям шанс да бъдат забелязани. Мъжкото око се спира особено на стегнати в тоалет коремче, гърди и бедра. За най-еротична господата намират дългата тъмна пола с висока цепка.

При вида на симпатично момиче в красиво бельо мъжете с високо съдържание на тестостерон губят способността си да взимат правилни решения, установили са белгийски изследователи. Учените от университета в Льовен предложили на доброволците да играят на “Монополи”. В хода на изследването им показвали снимки на фотомодели по бельо.
Оказало се, че мъжете с повече тестостерон, които дотогава печелели, рязко започнали да губят. В същото време разголеното женско тяло не оказало особено влияние на представители на силния пол с ниско ниво на хормона.

Рекламите са пълни с красиви дами. Реалното въздействие върху мисловните способности на мъжа обаче досега не е изследвано, казва един от авторите на проекта Брам Ван ден Берг.

Нивото на тестостерона лесно може да се определи чрез пръстите. Ако безименният е по-дълъг от показалеца, това е признак на високо количество от хормона.

Решенията на такива мъже могат да бъдат разколебани, дори ако им бъде показано изображение на сутиен. В същото време снимки на жени с тениски не са предизвикали никакви странични действия у представителите на силния пол.





НЯКОЛКО ПРИЧИНИ ДА ГО ПОДАРИТЕ


Загадъчен блясък в очите, летяща походка, невероятна сексуалност – това са все метаморфози, произхождащи от красивото бельо.

Събужда непознати емоции. Придава на отношенията привкус на загадъчност и романтика.

Този подарък снема напрежението в отношенията. Представя ви като дързък и смел завоевател.

Дамите винаги изпитват леко вълнение, обличайки ново бельо. Това подсъзнателно ги настройва за любовна игра.

Задръжките падат, ако дамата е със секси бикини. Ако искате да подлудите любимата си жена, имайте го предвид.

Жената ще се чувства неотразима и ще ви достави повече удоволствие. С тази покупка всъщност правите подарък на себе си.

Дамата, облякла луксозно бельо, е загадъчна и малко опасна. А какво следва от това?

Дори ефирната дрешка да не й е по размер, жената ще направи всичко в постелята, за да се отблагодари за разкошния подарък. Резултатът може да ви шокира. Заповядайте в нашите магазини и дайте свобода на въображението си.
Още материали по тази и други теми четете ТУК.






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Фламинго реклама

Flamingo ads

Прочети повече

Related Posts with Thumbnails